הכנה לקולונוסקופיה- תרופות ומעבדה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

08/02/2017 | 18:57 | מאת: יפית

שלום, ביום ראשון הקרוב עליי לעשות קולונוסקופיה. האם לפני בדיקת קולונוסקופיה יש לעשות בדיקת דם לספירת דם ותפקודי קרישה? (הבדיקות האחרונות שלי הן מ 2014) כמו כן, במידה והרופא אמר שאין עליי להפסיק פלוויקס שאני נוטל אחת ליום, האם במצב כזה אפשר לעשות קולונוסקופיה טיפולית (כריתת פוליפ למשל) או רק אבחנתית. תודה מראש על המענה, יפית

שלום לך, ללא פירוט גיל, מחלות רקע וטיפול תרופתי מלא, וכן תוצאות בדיקות מעבדה קודמות לא ניתן לענות על השאלות

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה