קליק כואב במפשעה במהלך אימוני מתיחה

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

17/12/2016 | 21:29 | מאת: שני

היי, במהלך טיפולי פיזיותרפיה לברך אני עושה אימוני מתיחה לחיזוק שרירים שבקרבת הפיקה. ברגל הבעייתית (מבחינת הברך) אני מרגישה בכל אחד מהתרגילים שאני עושה קליק כואב באזור המפשעה. לעיתים משאיר כאב עמום במפשעה גם לאחר כמה שעות. אודה לעזרתך.

10/02/2017 | 20:42 | מאת: ד"ר איתמר בוצר

שני שלום, קליק קועש וכואב במפשעה בפעילות מתאים לקפיצה של גיד האיליופסואס - ידוע גם כ- internal snapping hip אני ממליץ להמנע מביצוע הקליק הזה במידה האפשר. אם הכאבים במפשעה חולפים, את יכולה להיות רגועה, אם לא יש צורך לבדוק את מפרק הירך. ד"ר בוצר איתמר אורטופד ספורט, רמב"ם www.botser.com

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך