כאבים בברך לאחר נפילה

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

29/09/2016 | 15:03 | מאת: שמואל

כאבים בברך תוצאת MRI ממצאים נוזל תוך מפרקי בנפח מוגבר יש ציסטה בייקר קטנה יש קרע בקרן האחוריית של המניסקוס המדיאלי עם מתלה האחורי לטרלי הסהרונים תקינים הרצועות תקינות הגידים שמורים הסחוס המפרקי בעובי ועוצמת אות תקינים אין בצקת מח עצם לסיכום קרע של המניסקוס המדיאלי האחורי יש מתלה גדול יחסי שאלה ניתוח או לא

13/10/2016 | 13:37 | מאת: ד"ר איתמר בוצר

ההחלטה לניתוח לאחר קרע מניסקוס מתבצעת על ידי השילוב של הכאבים שמופקים בבדיקה, הכאבים היום יומיים והממצאים בMRI. לא ניתן להחליט מה לעשות רק לפי תוצאת הMRI

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך