"בצקת מח עצם" מה פירוש הדבר?

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

07/08/2016 | 02:07 | מאת: שלומי

היי אשמח לדעת מה פירוש הדבר בעקבות חבלה שהייתה לי נפילה שנה מלאה יש לי כאבים באזור עצם הסטרנום . עשיתי Mri ומצאו לי בצקת מח עצם מסביב שם ורשמו מתאים לחבלה . אשמח לדעת בכללי מה זה אומר בצקת מח עצם הדבר הזה עובר לבד? הגיוני שיכאב שנה ולא יעבור? קיים טיפול? תודה .

20/08/2016 | 07:32 | מאת: ד"ר איתמר בוצר

בצקת במח עצם בmri אומרת שיש נוזל לא נורמלי בעצם ובעצם מצביעה על פציעה באזור. אכן לצערנו, קורה שפציעות לא מחלימות גם לאחר שנה מהפגיעה. ד''ר איתמר בוצר www.botser.com

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך