כאב לאחר ארטרוסקופיה

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

08/06/2016 | 16:03 | מאת: דוד יקותיאל

עברתי פעמיים ארטרוסקופיה שלושה חודשים אחרי הכאב לא פסק ורק התגבר אורטופד הליץ על זריקה של חומר בשם ostennc plus מה דעתך ומה אפשרויות אחרות בתודה מראש דוד

14/06/2016 | 12:24 | מאת: ד"ר איתמר בוצר

דוד שלום, הזרקה של חומצה היאלורונית מתאימה בעיקר במקרה של פגיעה סחוסית. זהו חומר טבעי שהריכוז שלו במפרק יורד במקרים של ארתריטיס (פגיעת סחוס) ההזרקה מועילה מאוד להורדת הכאבים לתקופה של כשנה. תוכל לקרא על זה כאן - http://botser.com/?p=657 ד"ר בוצר www.botser.com

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך