שבר תלישה של אחיזה MPFL

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

28/05/2016 | 17:50 | מאת: שגיא אביטבול

אהלן במהלך מסיבה נפלתי לא טוב ממדרגה והרגשתי כאבים חזקים בברך עשיתי צילום ואיבחנו לי שבר תלישה של אחיזה של MPFL עשו לי גבס אך אחרי שבוע כבר הכאבים נעלמו ואני יכול לדרוך על הרגל ללא בעיה מהו זמן ההחלמה? האם כדי לבדוק שוב את המצב?

03/06/2016 | 06:55 | מאת: ד"ר איתמר בוצר

הי שגיא, שבר תלישה של MPFL מצביע על כך שהיתה פריקה של הפיקה, לרוב אפשר לטפל באופן שמרני עם פיזיותרפיה בלבד וללא ניתוח. בכל מקרה כדאי וצריך להיות במעקב אצל אורטופד. ד"ר בוצר www.botser.com

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך