כאבים בברך ימין כתוצאה מפעילות ספורט

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

26/04/2016 | 14:18 | מאת: אילן

מזה כחודש כאבים בברך ימין בריצה כך שנאלצתי להפסיק לרוץ הברך גם התמלאה בנוזלים ולאחרונה עקב מנוחה יש שיפור במצב הופנתי ל אמ אר איי וצילום בצילום דוח על שינויים אוסטריטיים קלים ללא הצרות במרווחים התוך פרקיים דו צדדי מפרקי פטללה שמורים אנטוזופטיה פטללארי ו טיביאלי דו צדי האם מישהו יכול להסביר מה המשמעות המשפט האחרון ? את פענוח האמ אר איי אקבל עוד כשבועיים שלושה כדי להבין מה קורה בברך

04/05/2016 | 12:52 | מאת: ד"ר איתמר בוצר

אנטזופתיה מדבר על דלקת בחיבור גיד לעצם. זה לא קשור לנוזלים שאתה מספר עליהם, זה כנראה נובע מהפגיעה הסחוסית.

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך