MRA ירך ימין לאחר ביקור אצלך בבית חולים 10

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

21/02/2016 | 21:48 | מאת: כפיר

בבקשה עזרתך בתשובת MRI ארטרוגרפיה של מפרק הירך ודרכי טיפול : קיימת בליטה גרמית באזור המעבר בן ראש לצוואר הירך היכולה לגרום לIMPINGEMENT, זוית אלפה נמדדה כ 70 מעלות. מודגם קרע נרחב של הלברום הקדי העליון עם חדירת נוזל לבסיסו והסטה קלה של הפרגמנט הקרוע בצורת ידית דלי. משתרע בן השעות 8-12 מערב את הסחוס הסמוך. יתכן קרע כונדרולבראלי נרחב מימין כמתואר כנראה על רקע CAM IMPINGEMENT כמו כן נציין שיש לי פריצות ובלטי דיסק מחוליות L2-L5 והאם יש קשר בינהם? בבקשה עזרתך תודה

22/02/2016 | 05:43 | מאת: ד"ר איתמר בוצר

הי כפיר, לפי הmri נשמע שמה שחשדנו בו קיים, במידה ולא קיים שיפור עם טיפול שמרני צריך לעשות ארתרוסקופיה של ירך לתיקון הצורה של העצמות ולטפול בלברום הקרוע. תוכל לקרא עוד באתר שלי http://Hip.Arthroscopy.Expert

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך