לאחר שיחזור רצועה ותפירת מינסקוס

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

04/01/2016 | 16:59 | מאת: שאולי תומר

שלום רב ד"ר איתמר בוצר עברתי ניתוח לפני מספר חודשים שיחזור רצועה ותפירת מינסקוס(אני בן 37) האם בדיקת MRI בעוד מספר חודשים תוכל להעיד על הצלחת תפירת המינסקוס?

04/01/2016 | 23:40 | מאת: ד"ר איתמר בוצר

תומר שלום, באופן עקרוני התשובה חיובית, MRI יכול להראות אם יש חיבור טוב והחלמה של המניסקוס התפור. עם זאת, אנחנו לא מבצעים MRI באופן רוטיני לאחר כל תפירת מניסקוס, אלא רק במקרים של כאבים לאחר ניתוח שלא חולפים לאחר פיזיותרפיה משמעותית. אשמח לענות לשאלות נוספות , ד"ר איתמר בוצר רופא בכיר ביחידת הברך וארתרוסקופיות בבית החולים רמב"ם www.botser.com

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך