נפיכות קלה בברך

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

19/12/2015 | 18:01 | מאת: תומר

שלום רב. לפני שבועיים במהלך משחק כדורסל נחתתי לא טוב על הרגל (במהלך נחיתה מקפיצה לריבאונד), ואיזור הברך נמתח לאחור. הרגשתי כאב חד באיזור הברך. לאחר המקרה, חזרתי הביתה. לאחר שלושה ימים יצאתי לריצה. במהלך הריצה לא הרגשתי כאבים, אבל לאחר הריצה כשעשיתי מתיחות הרגשתי את אותו כאב חד שהיה לי במהלך המשחק כדורסל. לאחר הכאב החד, הבחנתי שישנה נפיכות קלה באיזור הברך. מה לדעתך חומרת הפציעה? האם אפשר להמשיך לאחר מנוחה בפעילות ספורטיבית? יש לציין שבמהלך היום לא קיים כאב

23/12/2015 | 13:05 | מאת: ד"ר איתמר בוצר

תומר שלום, אני מציע לפנות לאורטופד לבדיקה לאחר החבלה. הסיפור שלך יכול להתאים לקרע במניסקוס. בשלב זה היתי נמנע מפעילות גופנית אשמח לענות על שאלות נוספות ד''ר איתמר בוצר רופא בכיר ביחידה לברך וארתרוסקופיות ברמב''ם לקביעת תור 1-700-505-150 www.Botser.com

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך