פענוח CT

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

30/11/2015 | 15:55 | מאת: נאדר

פענוח CT משמאל: נראים שינויים דגרנטיבים בפרק ירך עם ציסטות סוב-כונדרליות באספקט מדיאלי של ראש המור כמו כן נראים אסטיופיטים מרגינלים קטנים. נראות היסתידויות פיסות עם התגרמות במספר גידים שמקורם באגן משמאל ימין:נראים שינויים דגרנטיבים בפרק ירך עם ציםטות באצטבולום עליון קדמי המצב לאחר שתי נתוחים ארטרוסקופיה אשמח לקבל מענה

30/11/2015 | 18:10 | מאת: ד"ר איתמר בוצר

נאסר היקר, כמו שאתה יודע טוב מכולם, לצערנו ארתרוסקופיה של מפרק הירך לא תמיד עוזרת. הממצאים בבדיקת הCT מדגימים שינויים שחיקתיים שגורמים לכאבים שככל הנראה יפתרו בהחלפת מפרק הירך (וגם לזה אין תעודת אחריות). אני מציע לפנות למומחה להחלפת מפרקים ולשמוע את דעתו, במידה ותרצה אשמח לעמוד לרשותך לחוות דעת נוספת. אני מניח שאתה יודע איך ליצור קשר, בברכה, ד"ר איתתמר בוצר מומחה בארתרוסקופיות של מפרק הירך רופא בכיר ביחידה לברך וארתרוסקופיות ברבמ"ם www.botser.com

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך