זרם בירך שמאל

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

27/10/2014 | 21:32 | מאת: שני

שלום, אני הולכת לחדר כושר באופן קבוע. בשבוע האחרון העלתי מעט את העומס אליו הייתי רגילה באחד השיעורים ומאז אני חשה כמעין זרם בירך שמאל, שמתחיל עדין למעלה ועיקר הכאב מתרכז מעל הברך. כמו זרם חשמל. הכאב לא נוכח כל הזמן אלא רק בעת מאמץ או הפעלת לחץ על הרגל (השענות למשל). מה זה יכול להיות? תודה מראש!

29/10/2014 | 21:18 | מאת: ד"ר אברהם כץ

בגלל הפעלת שרירי הירך יתכן לחץ על עצבים שטחיים שגורם לתחושות שאת מתארת . אפשר לעשות בדיקה שנקראת emg שבודקת מוליכות עצב שריר . המשיכי להתאמן . ד"ר כץ

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך