התכווצויות שרירים...

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

12/02/2014 | 20:52 | מאת: אבי

שלום ד"ר.. אני בן 31 ובזמן האחרון במהלך ההליכות והריצות שאני עושה מתחיל לי כיווצי שרירים בעיקר בשוקיים וכפות הרגליים וגם יום למחרת אני חש תפוס בגב ובצוואר..ניסיתי לקחת מגנזיום וזה לא עושה לי טוב.אני לוקח ביום יום רבע כדור ציפרלקס לחרדות,כשלקחתי חצי כדור פחות כאב אבל העייפות שנוצרת לי מהחצי כדור לא מאפשר לי לעשות ספורט בצורה טובה מה גם שאני לא מצליח לרדת במשקל עם חצי כדור..האם ניתן לעשות משהו להקל על הכיווצים האלה? היו זמנים שהמשכתי למרות הכאב והדלקות וכעשיתי בדיקות דם הופיע לי דלקת ברמה גבוה מהשרירים האם זה מסוכן?

16/02/2014 | 22:40 | מאת: ד"ר אברהם כץ

בהנחה שאתה בריא מדובר בכאבי שרירים שלאחר מאמץ . הטיםול הוא מנוחה ונוגדי כאבים בכדורים או במשחות . המשך להתאמן ד"ר כץ

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך