דלקת בכתף

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

01/12/2008 | 22:25 | מאת: יוסי

שלום וברכה לפני כשנה אימצתי את היד בצורה ממושכת ו"חטפתי" דלקת בכתף. השתדלתי לא לאמץ את היד, וזה אכן עבר.ומאז זה חזר לי כמה פעמים. כיום,אני סובל מכאבים אפי' בפעולה כמו כתיבה וכד',ושאלתי היא, מה אני צריך לעשות בשביל להתנקות מהדלקת ? זה חוזר שוב ושוב וכל פעם בעצמה יותר חזקה?!! אודה לכם מראש,על התשובה. -יוסי.

03/12/2008 | 00:25 | מאת: ד"ר אברהם כץ

שלום רב מקובל להמליץ על מנוחה כחלק מהטפול ב"דלקות " למיניהן בחלקים שונים של הגוף . לעתים מומלץ דוקא על הפעלת המפרק הכואב כחלק מהטפול . מדובר בקרעים מיקרוסקופים של שרירים ו\או גידים שהגוף "מתקן " בעצמו . על מנת שהתשובה תהיה מלאה , צריך יותר פרטים .

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך