תחושה מוזרה ביד שמאל למשך תקופה

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

06/12/2013 | 11:03 | מאת: דוד

שלום. אני בן 30 עוסק בספורט שחייה וחדר כושר (אירובי משקלים מתונים)באופן מתמיד כל חיי. לאחרונה החלה תחושה באגודל של יד שמאל וחשבתי שזו דלקת בגלל עודף שימוש ב- טלפון נייד או מחשב. אחרי כחודש לפחות כבר התחושה היא בכל היד לפחות עד המרפק. אני פשוט מרגיש את נוכחות היד שלי כל הזמן. לפעמים יש הרגשה מוזרה ש"האצבעות לא מסתדרות" ופשוט אני לא יודע מה לעשות עם ההרגשה. בעבר לפרקים חולפים היו לי מדי פעם הרדמויות של כף רגל, בוהן ברגל או יד במהלך פעילות בלבד בעיקר בצד זה גם כן (תופעה של שנים). עוד סימפטום זה סוג של רעד ביד שמאל במיוחד כששמדובר בפעולות סטטיות כמו אחיזה של חפץ למשל. מה יכול להיות האבחון, מה הגורמים? האם זו דלקת? סתם לחץ בעבודה ובחיים? או אולי משהו מורכב יותר תודה

10/12/2013 | 20:16 | מאת: ד"ר אברהם כץ

על מנת לדעת בדיוק מה פשר התחושות הללו יש לעשות בדיקה שנקראת EMG שבודקת אם יש הפרעות בעיצבוב שרירי הגפים ד"ר כץ

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך