רגליים כואבות בשל חוסר הליכה של 3 שנים.

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

20/11/2013 | 09:27 | מאת: עדי מ

אחותי הסובלת מגידול מוחי הסתבכה עם השנים ולא הלכה על הרגליים כבר 3 שנים. היא אינה סובלת משיתוק אבל סובלת מקיצור גידים וכאבים גם לאחר שעשתה ניתוח להארכת גידים היא שוב לא הולכת למרות שהצליחה לעשות צעדים קטנים. איך ניתן לעזור לה כדי שתוכל לחזור ללכת? האם פיזיוטרפיה בלבד תעזור?

01/12/2013 | 15:05 | מאת: ד"ר אברהם כץ

כדאי שהיא תלך לטיפול במסגרת שיקומית כל שהיא , כמו למשל במרכז ספורט נכים ברמת גן - "ספיבק " - רחוב רוקח 123 או "רעות " ביד אליהו , או כל מקום אחר ד"ר כץ

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך