צרכתי חודש ימים קריאטין עבור אימוני חדר כושר

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

13/10/2013 | 20:22 | מאת: אייל

שלום רב אני בן 39 מתאמן המון שנים בחדר כושר ובספורט עשיתי לפני חודשיים בדיקות דם ורמת הקריאטינין שלי עלתה ל 1.45 לפני חודש שוב עשיתי בדיקות דם וזה ירד ל 1.32 ולפני שובעיים שוב עשיתי וזה עלה ל 1.35 הרופא גם שלחה אותי לאולטראסאונד כליות ועורקי כליות ונימצא תקין בשניהם.. כמו כן נתתי שתן 24 שעות והתוצאות הן: Creatinine (U) /24h 2.7 השאלה שלי היא : בהנחה שהעלייה בקריאטינין הוא כתוצאה מהאבקה שלקחתי מדוע הוא לא יורד עם הזמן (חודשיים וחצי מאז סיום לקיחתו..) והאם אפשר לזרז את זה .. יש לציין כי אני אדם בריא

22/10/2013 | 23:47 | מאת: ד"ר אברהם כץ

מן הסתם התוספים שלקחת פגעו בכליה אבל מאחר והבדיקות האירות תקינות , כנראב שהנזק הוא קל יחסית תשאל את הרופא מה רמת ה GFR שלך ( יש נוסחה ) אם זה מעל 60 , אין מה לדאוג המשך להתאמן ואל תיגע יותר בתוספי מזון למיניהם ד"ר כץ

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך