כאבי רגליים לאחר פעילות בפורט בלילה

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

02/08/2013 | 12:36 | מאת: נטלי

אני בת 15 ומאז שאני זוכרת את עצמי לאחר פעילות ספורטיבית ממושכת אני מתעוררת מכאבים ברגליים באמצע הלילה. אני מרגישה כאילו הכאבים באים מתוך הרגל ויודעת שלא נתפסו לי השרירים, לאחרונה מישהו אמר שזה בגלל איזשהו חומר המופרש בשרירים וצריך להיספג בחזרה. הלכתי כמה פעמים לרופא והוא אמר שזה כנראה כאבי גדילה אבל הכאבים מופיעים בוודאות לאחר פעילות גופנית, האם זה באמת קשור להפרשת איזשהו חומר מהשרירים?

06/08/2013 | 00:40 | מאת: ד"ר אברהם כץ

אכן , יכול להיות שאילו כאבי גדילה או סוג של שבר מאמץ בעוצמה נמוכה שגורם לכאבים לאחר מאמץ גופני נראה לי שזה לא קשור ל"חומר" ( הכוונה לחומצת חלב ) , שמופרש וצריך להספג בחזרה . אם אכן מדובר בסוד של שבר מאמץ , הטיול הוא מנוחה לאבר שכואב למשך כ 4 שבועות . בינתיים את יכולה להמשיך בפעילות הגופנית ולהפעיל חלקי גוף אחרים ד"ר כץ

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך