כאבים בכתף

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

25/06/2013 | 10:24 | מאת: אנונימי

שלום, בשנה פלוס האחרונים יש לי כאבים בכתף ימין. אני לא מצליח לגמרי להעלות את התנועה הספציפית שגורמת לכך אבל מידי פעם גם בזמן מנוחה מרגיש כאב חד ובא והולך. בשלוש השנים האחרונות חזרתי לשחק טניס אחרי ש 10 שנים לא שיחקתי ואני משחק פעם בשבוע. הכתף זו הכתף של היד עם המחבט. אציין שאני הולך גם למכון כושר ובעיקר בעת דחיקת חזה אני מרגיש את הכתף. כשהייתי אצל אורטופד הוא ביצע תנועה קלה של הכתף וקבע שאני צריך פיזיותרפיה. האם לא ייתכן שיש לי קרע בשריר או משהו אחר? מה דעתך? האם יש בדיקה טובה יותר מהזזה של הכתף? האם יש פתרון נראה לעין פרט להפסקה של הפעילות לתקופה?

25/06/2013 | 22:27 | מאת: ד"ר אברהם כץ

בבדיקה של הכתף בודקים כל שריר לחוד על מנת לתת תשובה "רצינית " צריך לבדוק את הכתף ד"ר כץ

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך