ארגומטריה בישיבה

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

22/02/2013 | 17:17 | מאת: אריק

שלום, אני בן 59 נכה פוליו ברגל ימין. הופנתי לביצוע ארגומטריה דרך רופאת המשפחה בקופת חולים כללית. במצבי ארגומטריה מבוצעת בישיבה באמצעות הידים. בעבר ביצעתי את הבדיקה בבית חולים בלינסון. הייתי מעוניין לקבל פרטים היכן ניתן לבצע בדיקה זאת כעט ולמי עלי לפנות לקבלת תור. תודה מראש

24/02/2013 | 23:19 | מאת: ד"ר אברהם כץ

עושים ארגומטריה עם אופני ידים במועדון ספורט נכים "אילן" ( ספיבק ) ברמת גן תשאיר הודעה עם מספר הטלפון שלך ב 036024123 ויחזרו אליך ד"ר כץ

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך