שברי מאמץ

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

21/02/2013 | 23:14 | מאת: ברק

שלום ד"ר כץ שמי ברק אני בן 27 ואני סובל מאותה בעיה עוד מהשירות הצבאי אני מאוד אוהב לרוץ, אבל הכאבים בשליש תחתון של הרגל תמיד חוזרים ואפילו מחמירים עם הזמן לפי עצת אורתופד, עשיתי מדרסים אורתופדיים מותאמים גם לאחר הפסקה של כמה חודשים ללא ריצה, הכאבים חזרו לאחר הפעם הראשונה שניסיתי לרוץ מה אתה מייעץ לי לעשות?

24/02/2013 | 23:22 | מאת: ד"ר אברהם כץ

אכן , מדובר בסוג של שבר מאמץ הטיפו הוא מנוחה של 6 שבועות בערך ולאחר מכן לחזור לפעילות הדרגתית עד גבול הכאב סבלנות ולא להתיאש , אין קיצורי דרך ד"ר כץ

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך