שאלה

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

18/12/2012 | 12:54 | מאת: חיים

שלום אני בן 30 בריא בד"כ מתאמן כ5 פעמים בשבוע, לפעמים מרגיש חולשה\עייפות הייתי אומר שזה קצת קיצוני אפילו , עשיתי את כל הבדיקות דם ,שתן ,לב, נירולוג, כרדיאוליוג..... הכל יצא תקין הרגשה זאת עוברת (כאילו לא קרה כלום)בדרך כלל אחרי ארוחה , יש לציין כי הרגשה זאת מעולם לא גרמה לי להפסיק לתפקד או לפעמים זה אפילו עובר כאשר אני מתחיל להתעסק במשהו "אינטנסיבי" (פעילות עבודה פיזית) מה יכול להיות הסיבה \הגורם להרגשה הזאת ? כמו כן לפני כמה ימים חזרתי מריצה של 10קמ (רץ מרחק זה בדרך כלל אפילו יותר) אכלתי שתיתי לאחר זמן מה שמתי לב שאינני רואה טוב יש מין כתם\טשטוש צבעוני בעין ימין בלבד שעבר לאחר זמן קצר (אכלתי חתיכת שוקולד ועוד משהו קטן אחרי שזה התחיל) מה יכולה להיות הסיבה ? כל זה ממש מוזר לי כי לא נמצא אצלי כל בעיה רפואית ואני עושה אימונים די אינטנסיביים אז ממש לא ברורה לי הסיבה לכל ה"תופעות" הללו , כמו כן אני מרגיש עייף לדעתי יותר מאנשים אחרים בגילי יש לציין שאני מתעורר מוקדם כל יום אך הולך לישון גם די מוקדם כך שיוצא לי לישון בין 6-8 שעות בלילה מקווה שתוכלו לעזור תודה מראש

22/12/2012 | 19:46 | מאת: ד"ר אברהם כץ

לפי התיאור , רמות סוכר הדם אצלך יורדות לאחר מאמצים בשלב ראשון מומלץ שיהיה איתך בזמן האימונים דבר מה מתוק . בהמשך , יש לבדוק רמת אינסולין בדם ולבדוק את הלבלב על ידי ביצוע הדמיה על-קולית ( US ) של הבטן המשך להתאמן ד"ר כץ

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך