תל אביב רחוב זבולון

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

23/10/2012 | 10:44 | מאת: אפרת

לבן שלי גילו בצילום mriקרע ברצועה בברך ימין.הוא בן 11 כבר יושב על כיסא גלגלים חודש מאז שקרה לו עד שעשו לו את הצילום בשבוע שעבר ,כי הרופא המטפל לא ידע בדיוק מה נעשה שם . הוא ממליץ רק על ניתוח בברך .השאלה שלי האם יש טיפול אחר חוץ מניתוח והאם יוכל לחזור לתפקד כמו בעבר ולשחק שוב כדור רגל כי כדור רגל זה עבורו כל עולמו. תודה

23/10/2012 | 23:53 | מאת: ד"ר אברהם כץ

אני מניח שהתיעצתם עם אורטופד ילדים שהמליץ על ניתוח . על מנת ליעץ יותר צריך לבדוק את הילד . ד"ר כץ

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך