עודפי עור

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

11/10/2012 | 22:20 | מאת: יהודית

אני בת 34 עברתי ניתוח שרוול לפני שנה עם ירידה של 40 ק"ג חולה ברקע בRA מטופלת בתרופה ביולוגית. השאלה שלי היא איזה סוג ספורט אני צריכה לעשות כדי שכול עודפי עור בבטן ובזרועות ביקר יעלמו? אם כן? למרות שאני רשומה בחדשר כשור לא נראה לי שהמאמנים יודעים מה אני צריכה לעשות. מה היא המלצתך? תודה רבה

13/10/2012 | 17:29 | מאת: ד"ר אברהם כץ

הדרך היחידה המומלצת היא חיזוק שרירים . אם עודפי העור בבטן מאוד מפריעים , אפשר תמיד לפנות לפתרון כירורגי כלשהוא . לגבי הידים , חיזוק שרירי הזרוע יכול להעלים את עודפי העור . אפשר גם להשתמש במשקולות ששמים על האמה , קרוב לכף היד ולשאת אותם זמן ממושך בהצלחה ד"ר כץ

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך