l-carnitine

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

24/09/2012 | 08:55 | מאת: נועה

שלום שמי נועה בת 24, לאחר ניתוח קיצור קיבה (שרוול)... ירדתי כבר 40 ק''ג בשנה האחרונה וכעת אני מתעסקת הרבה בספורט. סובלת עד לא מזמן מתת פעילות קלה של בלוטת התריס (לדעתי היא כבר מאוזנת). במכון הכושר הציע לי המאמן לרכוש l-carnitine ואמר שזה ישפר מאוד את הביצועים ותוצאות האימונים האירוביים שלי.. הייתי רוצה לשאול מה זה בדיוק החומר הזה? האם הוא בטוח? האם יש תופעות לוואי? האם יכול לפגוע בבלוטת התריס או בכל דבר אחר? האם אתה ממליץ לי לצרוך אותו? ואם כן כמה? תודה רבה וסליחה על החפירה, נועה

28/09/2012 | 00:06 | מאת: ד"ר אברהם כץ

אני ממליץ על המשך אימונים ושילוב של פעילות אאירובית ואנאירובית. כל הכבוד לירידה במשקל . המשיכי להתאמן ושיהיה בהצלחה ד"ר כץ

01/10/2012 | 10:45 | מאת: נועה

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך