התכווצות שרירים ממושכת

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

30/08/2012 | 12:08 | מאת: מיכל

בעלי בן 40, רזה ובכושר טוב. רץ פעם בשבוע 10 ק"מ ורוכב מידי שישי כ 55 ק"מ בשטח - מזה שנים רבות. לפני מספר חודשים החל לחוש כי שרירי השוק שלו מכווצים (גם במנוחה והחמרה בעת מאמץ גופני). יש לציין כי עד לפני כשנה רכב 20-30 ק"מ ובמחצית השנה האחרונה העלה את המרחק ללא בעיה מיוחדת). נושא התכווצות השרירים אינו מניח לו לאורך כל שעות היממה ותחושת ה"שריפה" והכאב מורגשת בכל מצב. ניסה לקחת מגנזיום ללא הטבה. הכאב וההחמרה מביאים אותו למצב בו הוא נאלץ לוותר על ספורט. הוא עדיין רוכב מעת לעת אבל סובל מכאבים. מה יכולה הסיבה? לאיזה רופא כדאי לפנות?

14/09/2012 | 11:50 | מאת: ד"ר אברהם כץ

התשובה התעכבה כי הייתי הרופא של המשלחת הפראלימפית ללונדון צריך פשוט חבדוק את הרגל , מצב השרירים וזרימת הדם להתחיל עם רופא המשפחה שנה טובה ד"ר כץ

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך