תחבושת אלסטית

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

13/08/2012 | 15:15 | מאת: אלכס זר

שלום רב. אני מתאמן בבית תרגילי כוח כגון מתח,מקבילים ושכיבות שמיכה. ושמתי לב גם בחדר כושר וגם מתעמלים למינהם שמים תחבושות אלסטיות על פרק כף היד. מה התפקיד של התחבושות הללו? והאם כדאי גם לי לשים באימוני כוח שלי? ואילו סוגים ממולצים? תודה על העזרה

13/08/2012 | 22:55 | מאת: ד"ר אברהם כץ

כשיש גרוי דלקתי בגידים או בשרירים בשורש כף היד , מומלץ לשים תחבושת אלסטית על מנת לעזור לגוף להתגבר על הדלקת . אולי יש כאלה שמעדיפים לשים את זה בלי שום סיבה . אין הבדל מבחינת ההשפעה על הגוף בין תחבושת אלסטית רגילה או שרוולית מסוגים שונים . המשך אימון מהנה ד"ר כץ

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך