גיד אכילס? דלקת?

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

30/07/2012 | 16:56 | מאת: *** אסף ***

שלום רב, הנני בן 37 עוסק בספורט כתחביב,מזה כחודשים לערך החלו כאבים עזים סביב קרסול שמאל לציין שגיד אכילס עצמו לא כואב לי אלה מצידיו(אזור הפיקה-העצם-באם זה גם ניקרא אכילס?)לאחרונה ישנם כאבים עזים בצידי הרגל בצד החיצוני לכוון הזרת,התחלתי לקחת ארקוקסיה ששיפר את הכאב וכשירדתי במינון שוב החל מחדש בכל האזורים. שאלותי: 1.איך אני ידע שאכן מדובר בדלקת ולא בסכרת או משהו אחר? 2. האם ניתן להמשיך בכדורים אלו עד הבראה(הבנתי שהכדורים מסוכנים). 3.במידה וזו דלקת מה טוב יותר ,לשים קרח? או חימום? או מישחות במקביל לארקוקסיה? תודה רבה

03/08/2012 | 02:13 | מאת: ד"ר אברהם כץ

לפי תיאור הכאבים מדובר בגירוי כלשהוא של הגידים בקרסול . הטיפול הוא חבישה אלסטית ולפי הצורך תרופות נוגדות דלקת כגון ארקוקסיה . אין צורך לקחת את כל הכמות שקבלת בבית המרקחת . אפשר גם להשתמש במשחות מקומיות כגון משחת וולטרן וקירור מקומי המשך להתאמן ד"ר כץ

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך