פציעה וספורט

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

24/07/2012 | 20:25 | מאת: אדריאנה

שלום במסגרת ספורט אירובי שעשיתי סובבתי את הקרסול, כל כף הרגל הכחילה אך הכאבים פחתו עדי יכולת לדרוך על הרגל אחרי ארבעה ימים והפחתה משמעותית בכאבים. האם אני יכולה לרכב על אופניים אם איני חשה בכאבים בזמן הרכיבה או שזה עלול לעשות נזק? תודה

25/07/2012 | 23:07 | מאת: ד"ר אברהם כץ

שינוי הצבע של הרגל מעיד על קרעים בכלי דם ויציאת דם לרווחים בין השרירים ולתת עור . ההפחתה בכאבים מעידה על ספיגת הדימום. יש לתת למקום לנוח עד שהכאבים חולפים והעור חוזר לצבע הטבעי שלו חבישה אלסטית תועיל ד"ר כץ

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך