לאחר השתלת כבד

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

06/04/2009 | 20:50 | מאת: לאה

לפני 3שנים עברתי השתלת כבד . ברצוני לדעת האם יש מגבלות לפעילות גופנית דווקא עכשיו שיש לי כבד חדש אני מרגישה שיש צורך בפעילות גופנית מרגישה שיש הרבה אנרגיה בגוף מצד שני היות ועברתי ניתוח גדול ואינני רוצה שיווצר קילה מודה לך מראש על תשובה ומאחלת לכולם חג פסח שמח !!

06/04/2009 | 22:32 | מאת: ד"ר אברהם כץ

על מנת למנוע הוצרות בקע בצלקת הנתוח בבטן (קילה ) , אפשר להשתמש בחגורת בטן בזמן הפעילות הגופנית . על פניו , נראה שאין הגבלה בפעלות גופנית , כדאי כמובן לעשות בדיקת לב במאמץ לפני כן ד"ר כץ

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך