ספורט ועייפות

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

10/07/2012 | 19:01 | מאת: רן

שלום דר אני בחור בי40 רץ 3 פעמים בשבוע חצי שעה. עם עודף משקל קל 5-6קג. מגיע לעבודה בבוקר עייף ומרגיש עייפות גם במשך היום .אציין שאני יושן 6-7 שעות והשינה רציפה ארגומטריה תקינה (ביצעתי כדי לקבל אישור לחדר כושר).בדיקות דם ספירה וכימייה תקין,כנל גם צילום חזה וספירומטרייה. לדעתך מה ניתן לעשות בנוגע לעייפות? בכבוד רב

14/07/2012 | 23:42 | מאת: ד"ר אברהם כץ

לפי מה שאתה כותב נראה שהכל בסדר האם אתה נוחר בלילה ? האם אתה לוקח תרופות או תוספי מזון ? ד"ר כץ

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך