אוסטאיטיס פיוביס

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

05/07/2012 | 12:09 | מאת: עידן

שלום לאחרונה הובחנתי לאחר בדיקת מיפוי עצמות וm.r.i שיש לי אוסטאיטיס פיוביס.אני ספורטאי שבדרך כלל עוסק יום יום בספורט בין אם ריצה אופניים או סתם טניס כדורגל עם החברים. הכאבים מלווים בעיקר בבטן התחתונה אך גם במפשעות (יותר בשמאל) ולעיתים בגב בצד שמאל. כן ראיתי שרשום בmri שיש בצקת עצם משמעותית על הפוביס עצמו וגם בצד שמאל יותר מאשר בימין. לאחר התייעצויות הומלץ לי על טיפולי פיזיותרפיה ומנוחה. לאחר חודש טיפולים אין שיפור משמעותי. האם יש משהו נוסף שיכול לעזור לי כגון משחות להפחחתת הבצקת? תוספי תזונה כאלה ואחרים? אולי תרופות כאלה ואחרות אשמח לתשובה!

07/07/2012 | 21:47 | מאת: ד"ר אברהם כץ

הטיפול בבעיה זו הוא אכן מנוחה ואפשר גם טיפול מקומי על ידי משחות שונות כגון משחת וולטרן , פלדן וכו תרופות שאפשר לקחת הן מסוג אדקס , נורופן וכו ד"ר כץ

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך