אבקות גיינר לעלייה במשקל

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

25/06/2012 | 13:20 | מאת: גולש

שלום רב, אני בגובה 1.80 ושוקל 60 ק"ג ולאחרונה נרשמתי למכון כושר במטרה להיכנס לכושר וכן לעלות במשקל. המליצו לי לקחת אבקת גיינר שמורכבת מחלבון ופחמימות כדי להעלות במשקל. רציתי לדעת האם האבקת גיינר לעליה במשקל יכולה לגרום לנזק לכליות או לנזק אחר בגוף ? האם האבקות הללו טבעיות לחלוטין ובטוחות לשימוש ? האם יש אבקה ספציפית שמומלצת ? תודה מראש.

25/06/2012 | 23:44 | מאת: ד"ר אברהם כץ

עדיף להתאמן ולפתח מסת שרירים ולאכול חלבונים כגון בשר וביצים ולא להעזר באבקות שאף אחד לא יודע מה הן מכילות ד"ר כץ

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך