שרירים

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

23/06/2012 | 21:35 | מאת: גל

שלום דר רציתי לשאול על חיזוק הבטן והגב התחתון שאם אינני טועה נקראים ביחד שרירי הליבה. רציתי לשאול בקשר לסטים שעובדים על הבטן והגב התחתון בשבילי (בן 18) בשביל לקבל יציבה טובה ולמנוע בעיות בעתיד. אשמח גם להתייחסות על עניין של סנכרון בים שרירי הגב התחתון לבטן (שיהיו שווים בכוחם שלא יהיה עומס אם איזור אחד חזק ואחד חלש). לסיכום, אני מתחיל בגדול ואבקש סטים שאוכל לבצע כל יום. תודה

25/06/2012 | 23:40 | מאת: ד"ר אברהם כץ

לשרירי הבטן - כפיפות בטן , לשרירי הגב - בשכיבה על הבטן להרים יד ורגל נגדיים או להרים את פלג הגוף העליון ואת הרגלים כך שהגוף יהיה בצורת ערסל . אם אתה מתאמן בחדר כושר , המדריכים בודאי יראו לך תרגילים שמתאימים לך ד"ר כץ

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך