האם יש הגבלה להרמת משקולות? פרטים בתוכן

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

14/06/2012 | 13:53 | מאת: אור

קניתי משקולות של 2 קילו כל יד, מתכנן להעלות ל4 קילו. אני רזה מאוד, שוקל כרגע 49, גובה 1.63, מנסה כרגע לעלות במשקל.. אני כותב את ההודעה פה כי דרך אגב קרה משהו מוזר אתמול וגם עליו אני רוצה לשאול קודם, אני כבר המון זמן שוקל את עצמי ועמדתי על 47 עד אתמול-שלשום, אחרי שהייתי במשך יום וחצי אצל חבר ואכלנו המון (עוף, המבורגרים, מאנציז ועוד כמה נשנושים יותר בריאים) קרה משהו מוזר, עליתי מ47 אולי 47.5 ל49. האם זה הגיוני? אם אני אוכל ככה כל יום אני אעל0ה במשקל במהירות ההזויה הזו? ולשאלה העיקרית, האם מותר לי להרים משקולות 2-3 סטים במשך 3 פעמים ביום? למשך המון זמן (חודש+) ? או שיש מגבלה? (משקלים של 2 קילו / 4 קילו ---> ליד אחת)

16/06/2012 | 20:42 | מאת: ד"ר אברהם כץ

כשמתחילים בסדרת אימונים כדאי שתהיה תכנית מסודרת לאימון שיפעיל ויפתח את כל קבוצות השרירים בגוף וכמובן תכנית תזונתית מתאימה בהצלחה ד"ר כץ

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך