סבולת לב ריאה

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

14/06/2012 | 10:51 | מאת: ישראל

אני גבר בן ארבעים, בריא ולא מעשן. מאז ומתמיד היה לי קושי עם מאמץ גופני אינטנסיבי, כגון ריצה או שחיה. הייתי מתעייף מהר ומתקשה לנשום לאחר מאמץ קצר. בצבא אמרו לי שזה מן אסתמה של מאמץ. היום התחלתי לשחות ואני מסיים בקושי בריכה אחת, בעוד אחרים לידי, מבוגרים ממני, שוחים ללא הפסקה דקות ארוכות. האם השחייה עשויה לשפר את סבולת לב הריאהשלי עם הזמן או שזוהי גזירה שעליי לחיות איתה?

16/06/2012 | 20:37 | מאת: ד"ר אברהם כץ

כדאי שתבדק לבירור הסיבה כדאי לעשות אקו לב וכמובן בדיקת לב במאמץ ד"ר כץ

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך