ריצה

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

04/05/2012 | 22:32 | מאת: גל

שלום ד?ר אני בן 18 רץ 3 פעמים בשבוע בממוצע מרחק של 10 ק?מ בערך. חוץ מזה אני לא עושה פעילות ספורטיבית אחרת. רציתי לשאול האם דווקא בגלל שאני מבצע רק ריצות יש מקום גם לתרגילי כוח שונים שמשפיעים על שרירים כגון בגו, בזרועות וכו? האם העובדה שאני רץ בלבד יכולה לקבוע שאולי יהיה לי ?חסכים? במקומות אחרים בגוף וחוסר סנכרון בין מסות השרירים והיחס שכל שריר מקבל? יש לציין שאיני מעןניין בפיתוח שרירים או ניפוח ומראה ?זוהר?, רק רוצה לשמור על הגוף חזק ובריא. מקווה שהבנת את כוונתי, בתודה גל.

08/05/2012 | 00:24 | מאת: ד"ר אברהם כץ

ריצה תשמור על כושר גופני טוב וגוף חזק ובריא אם אתה רוצה לאמן גם חלקי גוף נוספים , תעשה באמצע או בסוף הריצה כפיפות סמיכה , כפיפות בטן וכו בהצלחה והמשך ריצה מהנה ד"ר כץ

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך