פיענוח mri

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

04/04/2012 | 10:33 | מאת: אורן

מחבר:אורןתאריך:9/3/2012שעה:12:43 שלום וברכה לפני שלושה שבועות ביצעתי בדיקת mri ברך שמאל ולהלן התוצאות : מוקדים של נזק אוסטאוכונדרלי בקונדיל הפמורלי המדיאלי ובפלטו הטיביאלי המדיאלי. לא מדובר במכתש אלא באזורים של אי סדירות סחוסית,בצקת לשדית תת קורטיקלית וציסטות תת קורטיקליות. מתאים לשינויים ניווניים. אין כמות חריגה של נוזל בברך. המניסקים תקינים ללא קרעים. הרצועות תקינות. מנגנון האקסטנציה תקין. מוקדים של כונדרומלציה פטלה סחוסית וגרמית באורך כ-8 מ"מ בפסט המדיאלי של הפיקה ובחוד הפיקה.

05/04/2012 | 21:39 | מאת: ד"ר אברהם כץ

אתה צריך ללכת עם חבישה אלסטית לברכים או מגן ברך מסוג אחר צריך גם לחזק את שרירי הירך ד"ר כץ

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך