קושי נשימה אחרי ריצה

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

12/03/2012 | 17:03 | מאת: יעל

שלום ותודה מראש, אני רצה מעל 10 שנים. בחודשיים האחרונים, אחרי ריצות עצימות, קורה שאני מתקשה לנשום - החל משיעול ועד ל"חנק" ממש. מעולם לא הייתי אסתמטית. זה קורה בעיקר כשאני מפסיקה את הריצה, אבל לפעמים גם תוך כדי. נראה לי שבאופן כללי הנשימה שלי פחות איכותית, גם תוך כדי הריצה (מאד מתקשה בעליות, למרות שאני מתאמנת עליהן הרבה). האם זה מסוכן? צפוי להחמיר? האם יש מה לעשות בעניין?

13/03/2012 | 22:02 | מאת: ד"ר אברהם כץ

את צריכה לעבור בדיקת לב במאמץ , תפקודי ריאות ואקו לב . בת כמה את ? ד"ר כץ

14/03/2012 | 09:10 | מאת: יעל

עשיתי אקו-לב לפני כמה שנים כי היה לי דופק נמוך (אז 38, היום הוא כבר יותר גבוה). איפה עושים את הבדיקות האלה? ומה החשד שהן אמורות לברר? תודה

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך