כאבים בשרירי הבטן

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

11/03/2012 | 15:17 | מאת: ירין

שלום ד"ר, אני משחק כדורגל בקבוצה מקצוענית. אני סובל מכאבי בשרירי בטן בחודש האחרון ואמרו לי שזאת כנראה דלקת (התאמנתי הרבה בחדר כושר). עכשיו אני חוזר להתאמן בצורה קלה ומדי פעם זה מציק לי יש לי שאלה לגבי האימון במכון הכושר: שרירי הבטן אמורים להפריע לי כשאני עושה תרגילי כוח שלא קשורים לבטן (חזה, גב)? איזה תרגילים אני יכול לעשות כדי לשמור על הכוח שלי?

13/03/2012 | 22:00 | מאת: ד"ר אברהם כץ

אתה יכול להמשיך ולהתאמן ולהפעיל קבוצות שרירים שלא קשורות לבטן כגון שרירי הכתפים , בית החזה , הידיים והרגליים . בקשר לכאבי הבטן , אצל שחקני כדורגל , יכול להיות מצב של התרופפות השכבה הפנימית של שרירי הבטן ,יותר במפסעות . הטיפול הוא חיזוק שרירי הבטן הצידיים . ד"ר כץ

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך