שיברי הליכה

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

17/12/2011 | 22:19 | מאת: שלום

שלום רב אני בחור בין 37,לאחר מנוחה והשמנה אני חוזר לדיאטה ולפעילות גופנית.אך בזמן הליכה מאומצת אני מרגיש שיבריי מאמץ רק ברגל אחת,בעצם בין הברך לכף הרגל. שאלתי היא1. האם יש קשר בין העליה במשקל לבין הכאבים הנל.? כי אני בא ממנוחה. 2אני מתכנן גם לעבור לריצה האם כדי להתאים מדרסים בגלל הקשת בכף הרגל? בכבוד רב שלום

21/12/2011 | 19:24 | מאת: ד"ר אברהם כץ

הטיפול בשברי מאמץ הוא מנוחה של מספר שבועות , מומלץ 6 שבועות . יש קשר בין העליה במשקל והכאבים שאתה מתאר על מנת לענות על הצורך במידרסים , יש לבדוק את כף הרגל ד"ר כץ

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך