כאבים במפרקים בזמן ולאחר מאמץ

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

07/12/2011 | 17:44 | מאת: רוני

בתי בת ה-13 היא רקדנית וספורטאית. לפני שנתיים היא החלה להרגיש כאבים בקרסול ולא התלוננה עד לאחרונה. רק כשהכאבים התפשטו לקרסול השני לברכיים ולמפרק עצם הירך היא פנתה אלי. אורתופד שבדק אותה אבחן: כאבי צמיחה ואמר להוריד את הפעילות ב-50% למשך שנתיים. בתי אינה מוכנה לשמוע על כך. האם יש דרך אחרת לעזור לה עם הכאבים?

07/12/2011 | 23:12 | מאת: ד"ר אברהם כץ

כאבים בקרסול אופיניים לרקדניות . כאבי צמיחה זו אפשרות . במידה והכאבים ימשכו אשמח לעזור ד"ר כץ

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך