אסתמה וספורט

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

27/11/2008 | 07:44 | מאת: קארין

יש לי אסתמה שהתגלתה לאחר לידה של בתי אני לא התעמלתי לעולם ומאוד רוצה להתחיל אך עכשיו בגלל האסתמה אני מפחדת כי כל מאמץ יש לי התקף ואני מעדיפה לעשות ספורט עם מדריך או משהו כזה דרך קופת חולים

27/11/2008 | 22:42 | מאת: ד"ר אברהם כץ

שלום קארין חשוב מאוד לדעת מה חומרת האסטמה ואיזה טפול את מקבלת באופן עקרוני אין הגבלה לגבי פעילות גופנית . צריך להשתמש במשאף לפני תחילת הפעילות . אם את רוצה לעסוק בספורט תחרותי או יותר אינטנסיבי מפעילות בחדר כושר ,כגון טריאטלון , כדאי לעשות בדיקת תפקודי ראות , לפני ואחרי מאמץ . אוכל לענות באופן יותר מדויק אם אדע יותר פרטים

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך