מרפק טניס ממשחק טניס

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

27/06/2011 | 10:26 | מאת: עפר

קיבלתי מרפק טניס. אני מתאמן קבוע פעמיים בשבוע. קיבלתי המלצה להשתמש בתחבושת מרפק של Bauerfeind ואכן התחלתי להשתמש בה. בינתיים ירדתי לאימון אחד בשבוע במקום שניים. האם רצוי להמשיך להתאמן, אך לעשות הפסקה מוחלטת? ההעדפה שלי כמובן להמשיך להתאמן אך אני לא רוצה לעשות משהו שיזיק לי באופן קבוע. האם יש דברים נוספים לפני/אחרי אימון שכדאי לעשות? האם אתם מכירים מומחים לנושא מתחום הטניס, שיכולים לייעץ בעניין מחבט, אחיזה, או דברים דומים? תודה, עופר

28/06/2011 | 23:02 | מאת: ד"ר אברהם כץ

תתאמן עם תחבושת מרפק עד גבול הכאב למניעת "מרפק טניס " יש להשתמש בטכניקה נכונה בזמן חבטת גב היד . צריך שכף היד תהיה בקו ישר עם האמה ולא תתכופף לפנים ד"ר כץ

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך