כאבים בצלעות ומתחת לצלעות

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

11/05/2011 | 12:18 | מאת: מני

שלום רב, לאחרונה התחלתי לרוץ לאחר זמן רב שלא רצתי. התחלתי ב1000 מטר ועליתי עד ל4000 בתקופה של חודש. אני רץ בתדירות של פעמיים שלוש בשבוע. לפני כשבוע לאחר שהעליתי מ2000 ל4000 התחלתי לחוש כאבים מתחת לצלעות (בשני הצדדים) לאחר הריצה ולא במהלכה. לאחר יומיים הכאב חלף, רצתי שוב, ולאחר מכן הכאב חזר. האם זה מצב תקין? האם עליי להמשיך לרוץ? האם צריך להיבדק או שאפשר להבין שאני לא בכושר וצריך להכנס לאט לאט לכושר? אשמח לתשובה.

14/05/2011 | 19:55 | מאת: ד"ר אברהם כץ

הכאבים בבטן עליונה יפחתו עם המשך האימונים במידה ולא , כדאי להבדק ולעשות הדמיה על קולית של הבטן לבדוק גודל כבד וטחול תמשיך להתאמן ולרוץ ד"ר כץ

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך