עליית מדרגות

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

17/04/2011 | 21:09 | מאת: יעקב

רציתי לדעת האם עליית מדרגות 6קומות כ 4 פעמים ביום גורמת לעליית לחץ דם או להורדתו?בנוסף אני מבצע הליכות כ 4 ק"מ ביום ואני מרגיש שההליכות כן מורידות לחץ דם ,האם השילוב הזה בין הליכה ועליית מדרגות הנו שילוב התורם לבריאות ?

22/04/2011 | 18:15 | מאת: ד"ר אברהם כץ

בזמן שעושים פעילות גופנית אאירובית ( הליכות , עלית מדרגות וכו) לחץ הדם אכן עולה , אבל מצד שני , אחד הדברים שמומלץ לעשות על מנת להוריד לחץ דם ולמנוע התפתחות סכרת , מחלות לב וכל השאר , זה פעילות גופנית . על מנת לבדוק עד איזה רמה לחץ הדם עולה בזמן פעילות גופנית , צריך לעשות בדיקת לב במאמץ שבה נבדקים ערכי לחץ הדם בתחילת ובשיא המאמץ המשך חג שמח ד"ר כץ

24/04/2011 | 14:28 | מאת: יעקב

עיקר שאלתי הקודמת היתה האם הליכות ועליית מדרגות גורמת בסופו של דבר להורדת לחץ דם - ולא בזמן הפעילות אלא ככלל בחיי היום יום .. בתודה וחג שמח .

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך