דופק אימון גבוהה

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

12/03/2011 | 15:33 | מאת: אבי

אני בן 68 הולך ברגל כ 12 שנים לחץ דם 120/80 חולוסטרול תקין דופק מנוחה גבוהה יחסית 70 לא היו לי ערועי לב ואינני לוקח תרופות לאחרונה קניתי שעון דופק וראיתי לתדהמתי שהדופק שלי במאמץ גבוהה מהנוסחאות בהליכה מהירה 6.3 ק"מ לשעה הדופק יכול להגיע ל 140 ללא כל מאמץ הנשימה בסדר אינני מרגיש שאני מתאמץ או סחרכורות קוצר נשימה וכולי שאלתי האים מסוכן לעבור את דופק המטרה כי ראיתי באתר תשובות סוטרות בנוסא

12/03/2011 | 21:58 | מאת: ד"ר אברהם כץ

ככל שמתאמנים יותר , סיבולת לב ריאה גדלה , כלומר רמת הדופק בו הגוף עובר מיצירת אנרגיה לשרירים בדרך אארובית לפעילות אנאירובית .בכל מקרה מומלץ לעשות בדיקת ארגומטריה ד"ר כץ

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך