היי

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

05/02/2011 | 22:38 | מאת: היי

שלום רב ותודה מראש אני כבן 22 בריא בדרך כלל מתאמן מזה שנה בחדר כושר +הפסקה של שלושה חודשים עכשיו אחרי ההפסקה אני רוצה לחזור ושמתי לב שאני מתחיל לעשות כפיפות בטן יש לי הרגשה מוזה באשכיים ועם אני ממשיך פשוט יוצא לי זרע מודאג לא יודע מה לעשות אני עושה כול מיני כפיפות ניסיתי את הכול כול גרוי שיש בבטן גורם לי לזה ממה זה יכול להיות?

07/02/2011 | 22:28 | מאת: ד"ר אברהם כץ

צריך לבדוק את האשכים לוודא שאין שום בעיה ויתכן שהרופא שבודק ימליץ לעשות גם הדמיה על קולית של הבטן ד"ר כץ

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך