כאבי ראש לאחר שחייה

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

30/01/2011 | 10:51 | מאת: אלי

ד"ר שלום, אני בן 28 ומבצע פעילות גופנית באופן קבוע 4 פעמים בשבוע (בעיקר ריצה). לפני כשנה סבלתי מכאבי ראש חמורים שאובחנו ע"י נוירולוגית כלחץ תוך בשרירים המקיפים את המוח הנובעים מלחץ נפשי, חריקת שיניים ועוד. הכאבים התחילו לאחר שהתחלתי להוסיף למערך האימונים שלי גם שחייה.במצב הרע אושפזתי בבית חולים בגלל שהכאבים לא חדלו והתגברו מאוד. לאחר כ15 דקות שחייה אני סובל מכאבי ראש רציניים, שעוברים רק לאחר כמה ימים לפעמים. כיום כאבי הראש חלפו לחלוטין אך השבוע חזרתי לשחות ואני חש שכאבי הראש חוזרים. מה עליי לעשות? האם יכול להיות שכאבי הראש הם אכן תוצאה של השחייה? אני מודאג מאוד ואשמח לקבל תגובה. תודה רבה!

30/01/2011 | 22:47 | מאת: ד"ר אברהם כץ

אם כאבי הראש מופיעים רק לאחר שחיה אז כנראה זזו הסיבה . מה שאתה מתאר זו תופעה שנקרית TENSION HEADACHEA כמו שנאמר לך . כדאי לבדוק גם את האזניים ד"ר כץ

22/10/2012 | 22:53 | מאת: אלי

האם אתה ממליץ לנסות להמשיך לשחות או שמא כדאי לי לוותר על הפעילות הזו?

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך