כאבי מפרקים

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

11/01/2011 | 10:21 | מאת: רות

ביתי כיום בת 15 התעמלה מגיל 4.5 בהתעמלות מכשירים ובאקרובטיקה היא סובלת במשך השנה וחצי מכאבי מפרקים ברכיים וידיים(שורש כף היד) לפני כחצי שנה היינו אצל רמטולוג בהפניית האורטופד והוא אמר לה להפסיק להתעמן היא הפסיקה ועדיין היא סובלת מכאבים בלתי נסבלים גם כאשר היא לא בפעילות. יש לציין שעשינו צילומים וגם בדיקות דם והכל יצא תקין ולא מצאו כלום. הכאבים מונעים ממנה לתפקד בשיעורי ספורט וגם את האימונים היא הפסיקה וזה מאוד מפריעה לה כי ספורט הוא מרכז חייה. רציתי לדעת אלה בדיקות היית ממליץ? ואולי אף אם אתה יכול לייעץ לי ממה זה ניגרם ומה יש לה? בתודה מראש רותי

15/01/2011 | 18:37 | מאת: ד"ר אברהם כץ

לפי התאור מדובר בכאבים בפרקים ולא בדלקת פרקים . אם כך , מדובר בכאבים של גדילת העצמות ד"ר כץ

16/01/2011 | 00:55 | מאת: רות

האם כאבי פרקים של גדילת עצמות יכולים להיות כל הזמן ולהיות חזקים יותר בפעילות גופנית? והאם הם יכולים להמשך שנה וחצי? תודה

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך